Beste Google Mijn Bedrijf-plug-ins voor WordPress

Google My business plugins

Google WordPress-plug-ins kunnen van onschatbare waarde zijn. WordPress is niet buiten het bereik van de zoekmachine-gigant, en hoogwaardige plug-ins die de populairste functies van Google bevatten, kunnen uw website drastisch verbeteren.

Met behulp van WordPress-plug-ins kunt u een aantrekkelijke en zeer functionele website maken die hoog scoort op gebruikerservaring. En met behulp van een Google WordPress-plug-in kunt u ten volle profiteren van alles wat de zoekmachinegigant kan doen en het in uw WordPress-site implementeren.

Plug-in voor Google Reviews

De plug-in voor Google Reviews heeft een zelfverklarende naam, het geeft gebruikersrecensies weer in Google Mijn Bedrijf op uw WordPress-site. Het heeft een door Google goedgekeurde API die de plug-in geloofwaardiger maakt.

Deze plug-in is geoptimaliseerd voor platformonafhankelijke prestaties en wordt automatisch bijgewerkt en gesynchroniseerd met nieuwe wijzigingen en beoordelingen. Het ondersteunt de donkere modus en meerdere talen en kan beoordelingen weergeven via shortcodes of een paginabuilder.

WP Google Review Slider

WP Google Review Slider is een eenvoudige ingebouwde plug-in waarmee u Google Mijn Bedrijf-recensies als slider of rechtstreeks als berichten op uw WordPress-site kunt toevoegen. U kunt beoordelingen toevoegen als een schuifregelaar of feedbackraster, of zelfs als een lijst.

Selecteer beoordelingen om weer te geven op basis van beoordelingen en sorteer op datum. U kunt er ook voor kiezen om de beoordelingsdatum en beoordelingssterren te tonen of te verbergen. Maak meerdere sjablonen om recensies in berichten, pagina’s en widgets weer te geven.

WP Google My Business Auto Publish

Wp Google My Business Auto Publish is een andere functionele plug-in om uw WordPress met GMB te integreren. Dit is een gratis en lichtgewicht plug-in waarmee u artikelen, blogs en pagina’s van WordPress naar Google Mijn Bedrijf kunt publiceren.

Creëer inhoud voor uw Google Business-site rechtstreeks vanuit uw WordPress-beheerder met deze plug-in en plan wanneer ze worden gepubliceerd. Je kunt ook evenementberichten maken met begin- en eindtijden voor speciale evenementen en datums.

De plug-in ondersteunt ook meerdere winkellocaties. Je kunt een locatie instellen als de primaire locatie voor je berichten en een locatie toevoegen voor elk afzonderlijk bericht.

The Strong Testimonials

de plug-in helpt je om recensies en getuigenissen op je WordPress-site te plaatsen. Het is niet alleen compatibel met Google Mijn Bedrijf, maar ook met Yelp, WooCommerce en Facebook.

Deze plug-in biedt verschillende aanpasbare formulieren voor het verzamelen van getuigenissen. U kunt velden toevoegen of verwijderen en de volgorde van velden, labels en tijdelijke aanduidingen wijzigen. geeft gebruikers flexibele opties om feedback achter te laten. Strong Testimonials heeft ook een speciale externe importeur voor het automatisch importeren, beheren en weergeven van testimonials.

Google Site-kits

Als u op zoek bent naar de officiële Google WordPress-plug-in, hoeft u niet verder te zoeken. De Website Toolkit geeft u toegang tot veel Google-tools in één eenvoudige installatie. Dankzij deze plug-in kun je implementeren, beheren en zelfs verdienen.

De eenvoudige installatie geeft u snel toegang tot functies die kunnen helpen de zichtbaarheid van uw site te vergroten, zoals AdSense voor het genereren van inkomsten, paginasnelheid voor SEO en verschillende A/B-testtools om te optimaliseren.

WP Go Cards

De WP Go Maps-plug-in brengt alle kracht en functionaliteit van de native Google Maps-functionaliteit naar uw WordPress-site. Het bevat negen verschillende kaartthema’s om uw widget aan te passen, locaties voor nabijheidsnavigatie en een “routebeschrijving”-tool.

Je hebt ook de mogelijkheid om het type Google-kaart te kiezen dat je wilt weergeven: hybride, satelliet, weg en terrein. Met de pro-beschrijving kunt u talloze kaarten genereren en indicatorpictogrammen gebruiken voor bewonderde of aanbevolen bestemmingen.

Blog 2 social networks

Het is een complete oplossing voor marketing en beheer van sociale media voor WordPress-websites. U kunt berichten plannen en automatiseren, niet alleen op Google Mijn Bedrijf, maar ook op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en meer.

Deze plug-in biedt een manier om al uw sociale media in WordPress te bekijken en te beheren, waardoor het gemakkelijk is om platformspecifieke inhoud te beheren, opnieuw te gebruiken en aan te passen. multi-open

Het aankondigen van de opening van een bedrijf heeft iets geruststellends. Het kan zijn omdat bedrijven al zo lang gedwongen zijn te sluiten en mensen ze beginnen te onthouden als een plek om te stoppen en bekende gezichten te zien.

Well, with We’re Open!

u bewaart en publiceert met trots dat uw bedrijf open is – en wanneer.

Met deze plug-in kunt u openingstijden aan uw website toevoegen in verschillende formaten met behulp van widgets of shortcodes. Het heeft geweldige opties, zoals het opzetten van drie groepen die elke dag open zijn – voor het geval je twee lunchpauzes hebt – en het heeft zijn eigen Covid-19-optie om indien nodig tijdelijke sluitingsdatums in te stellen. Deze plug-in is gratis en stelt u in staat om deze naar wens aan te passen. Het belangrijkste is echter dat u het kunt integreren met Google Mijn Bedrijf en de uren kunt gebruiken die u op uw website instelt. Met deze methode hoeft u het niet twee keer te doen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.